Moja najdlhsia cesta s TM3 2021 SR+ LFP (55kWh) bola nejakych 680km z BA do Talianska (Bibione) a uplne v pohode na 2 nabijania, pocas jedneho sme sa cela rodina najedli v Tesla Lounge a pocas druheho len isli na WC a este mi zostala tusim polovica baterky v cieli.
Teraz sme isli z BA do Terchovej, navigacia ukazovala ze by som tam prisiel s nejakymi 8%, ale v zime som to nechcel riskovat tak sme sa zastavili na SuCv Trencine a kym sa zena vratila z McD tak uz som mal skoro 90% a na chatu prisiel s vyse polovicou baterky. Pocas pobytu som nabil z 230V zasuvky a naspat som isiel s plne nabitou a vystacilo to az do BA a ostalo mi nejakych 14% (odhad sa pocas jazdy pohyboval od 12% po 8%, ale vyse polovicu cesty bolo mokro, vietor a hmla, takze sa neslo ani prilis rychlo na dialnici).
Takze ja som aj na dlhsich cestach v pohode, ten dojazd (realnych nejakych 250km na dialnici pri 140kmh) mi uplne staci a parkrat do roka nie je problem sa zastavit na nabijacke. LR by som bral kvoli AWD na chalupu, ale dojazd mi uplne staci aj tento co mam.
správa
Pri nahlasovaní tohto príspevku sa vyskytol problém.
Blokovať člena?
Potvrďte, že chcete zablokovať tohto člena.
Už nebudete môcť:
Pozrite si príspevky zablokovaných členov
Spomínajte tohto člena v príspevkoch
Pozvite tohto člena do skupín
Pošlite správu tomuto členovi
Pridajte tohto člena ako spojenie
Vezmite prosím na vedomie:
Táto akcia tiež odstráni tohto člena z vašich spojení a odošle správu správcovi stránky.
Na dokončenie tohto procesu počkajte niekoľko minút.