Tesla Model 3 Verejné Model elektromobilu Verejné Model elektromobilu Aktívny pred 3 mesiace Skupina pre majiteľov a záujemcov o model TM3 Verejné Model elektromobilu Administrátor: Organizované Popis skupiny Skupina pre majiteľov a záujemcov o model TM3 Opustiť Si si istý, že chceš odísť?? Feed Diskusie Členovia Fotografie Dojazd Tesla Model 3 (2021) BA – Handlová Tesla Model 3 Dojazd Tesla Model 3 (2021) BA – Handlová pridané Michal Chabada na 27. decembra 2023 o 19:25 Filip, akú si mal spotrebu v zime? Michal Chabada odpovedal pred 1 rok, 10 mesiacov 1 člen · 0 Odpovede 0 Odpovede Ľutujeme, nenašli sa žiadne odpovede. Odpovedať Odpovedať: Michal Chabada Filip, akú si mal spotrebu v zime? Zrušiť Tvoja informácia: Meno (vyžadované): Email (nebude zverejnený) (povinné): Webstránka: Zrušiť Zahodiť koncept Príspevok Verejné Všetci členovia Moje spojenia Iba ja VerejnéVšetci členoviaMoje spojeniaIba ja Verejné Všetci členovia Moje spojenia Iba ja Odpovedať Začiatok diskusie 0 z 0 odpovede júna 2018 Teraz