Nabíjanie a infraštruktúra Verejné Nabíjanie Verejné Nabíjanie Aktívny pred 6 hodinami Diskusia o nabíjaní a nových nabíjacích miestach Verejné Nabíjanie Administrátor: Organizované Popis skupiny Diskusia o nabíjaní a nových nabíjacích miestach Opustiť Si si istý, že chceš odísť?? Feed Diskusie Podskupiny Členovia Fotografie Nabíjanie v Ostrave (počas MS2024) Nabíjanie a infraštruktúra Nabíjanie v Ostrave (počas MS2024) pridané Michal Chabada na 18. mája 2024 o 9:29 Ahojte, máte niekto skúsenosti s nabíjaním v Ostrave počas MS v hokeji? Pozeral som cez nabijame.sk a ukazuje pár lokalít, kde by som vedel nechať EV nabíjať počas zápasu a ideálne hneď potom vyraziť na cestu spať do BA. Plánujem cestu a budem rád za každý tip 🙂 Michal Chabada odpovedal pred 1 rok, 9 mesiacov 2 Členovia · 2 Odpovede 2 Odpovede Gregor Šiškovič Člen 18. mája 2024 o 9:33 Nazdar Michal, cez cestu je Lidl. Parkovne po hodine a pol 100KČ na hodinu ale dá sa platiť len v hotovosti. Je to 50kW stanica. Michal Chabada Administrátor 19. mája 2024 o 19:49 Vďaka Gregor, tak snáď to vyskúšam. Dnešný nedeľný zápas som musel nakoniec zrušiť kvôli chorobe, ale ešte máme pár zápasov pred sebou Odpovedať Odpovedať: Michal Chabada Ahojte, máte niekto skúsenosti s nabíjaním v Ostr… Zrušiť Tvoja informácia: Meno (vyžadované): Email (nebude zverejnený) (povinné): Webstránka: Zrušiť Zahodiť koncept Príspevok Verejné Všetci členovia Moje spojenia Iba ja VerejnéVšetci členoviaMoje spojeniaIba ja Verejné Všetci členovia Moje spojenia Iba ja Odpovedať Začiatok diskusie 0 z 0 odpovede júna 2018 Teraz