Nabíjanie a infraštruktúra Verejné Nabíjanie Verejné Nabíjanie Aktívny pred 9 hodinami Diskusia o nabíjaní a nových nabíjacích miestach Verejné Nabíjanie Administrátor: Organizované Popis skupiny Diskusia o nabíjaní a nových nabíjacích miestach Opustiť Si si istý, že chceš odísť?? Feed Diskusie Podskupiny 2 Členovia 189 Fotografie 142 Nabíjanie v Ostrave (počas MS2024) Nabíjanie a infraštruktúra Nabíjanie v Ostrave (počas MS2024) pridané Michal Chabada na 18. mája 2024 o 9:29 Ahojte, máte niekto skúsenosti s nabíjaním v Ostrave počas MS v hokeji? Pozeral som cez nabijame.sk a ukazuje pár lokalít, kde by som vedel nechať EV nabíjať počas zápasu a ideálne hneď potom vyraziť na cestu spať do BA. Plánujem cestu a budem rád za každý tip 🙂 Michal Chabada odpovedal pred 10 mesiacov 2 Členovia · 2 Odpovede 2 Odpovede Gregor Šiškovič Člen 18. mája 2024 o 9:33 Nazdar Michal, cez cestu je Lidl. Parkovne po hodine a pol 100KČ na hodinu ale dá sa platiť len v hotovosti. Je to 50kW stanica. Michal Chabada Administrátor 19. mája 2024 o 19:49 Vďaka Gregor, tak snáď to vyskúšam. Dnešný nedeľný zápas som musel nakoniec zrušiť kvôli chorobe, ale ešte máme pár zápasov pred sebou Ak chcete odpovedať, prihláste sa Ak chcete odpovedať, prihláste sa. Verejné Všetci členovia Moje spojenia Iba ja VerejnéVšetci členoviaMoje spojeniaIba ja Verejné Všetci členovia Moje spojenia Iba ja Ak chcete odpovedať, prihláste sa Začiatok diskusie 0 z 0 odpovede júna 2018 Teraz