Warning: Object of class WP_Post could not be converted to int in /data/b/8/b8e7fc1c-10b0-49ad-a420-661ca174ad6c/nearcharger.sk/web/wp-includes/taxonomy.php on line 4967

Odpovedať: Wallbox Huawei

• František Plecho

Člen
    7. júla 2025 o 13:23

Sice asi odpisujem po funuse, ale predsa:

1. Ak mas Huawei menic, je instalacia Huawei nabijacky plug&play, ja som to zvladol sam.
    Nepripaja sa na wallbox, ale na samostatny istic v dome. Zapojeny musis mat aj internet kabel (na rovnakej sieti ako menic) / wifi. Potom si data o prebytkoch berie priamo cez siet. Fungovat budu samozrejme aj ine nabijacky, ale nebude to takto jednoduche.

2. Zmysel to ma. Ak mas dostatocne velku FVE, dokazes aj 8 mesiacov jazdit cisto na slnko = 0 eur.
    Cez planovane nabijanie si nastavis cez den preferovane nabijanie z prebytku a napr. po 18:00 nabijanie zo siete. Ty uz neriesis nic, len zapojis kabel do auta a nabijacka vie co ma robit. Ak je zamracene, mozes cez appku vypnut nabijanie z prebytku a ides plnym vykonom zo siete.

3. vid bod. 1

4. wallbox je pohodlnejsi ako nabijacka. Z pociatku som nabijal z 380V zasuvky prenosnou nabijackou – mozne to je. Avsak neprakticke.