Bazár elektromobilov Verejné Model elektromobilu Verejné Model elektromobilu Aktívny pred 1 dňom Priestor na súkromnú inzerciu elektromobilov medzi komunitou Verejné Model elektromobilu Administrátor: Organizované Popis skupiny Priestor na súkromnú inzerciu elektromobilov medzi komunitou Opustiť Si si istý, že chceš odísť?? Feed Diskusie Členovia Fotografie Predám Tesla Model 3 SR+ facelift 2021 Bazár elektromobilov Predám Tesla Model 3 SR+ facelift 2021 pridané Michal Chabada na 24. decembra 2024 o 12:08 Predám TM3 SR+ s nájazdom 90-tisíc km – prémiová červená farba – ťažné zariadenie – čierny interiér Toto je testovací inzerát Michal Chabada odpovedal pred 1 rok, 1 mesiac 1 člen · 0 Odpovede 0 Odpovede Ľutujeme, nenašli sa žiadne odpovede. Odpovedať Odpovedať: Michal Chabada Predám TM3 SR+ s nájazdom 90-tisíc km – pr… Zrušiť Tvoja informácia: Meno (vyžadované): Email (nebude zverejnený) (povinné): Webstránka: Zrušiť Zahodiť koncept Príspevok Verejné Všetci členovia Moje spojenia Iba ja VerejnéVšetci členoviaMoje spojeniaIba ja Verejné Všetci členovia Moje spojenia Iba ja Odpovedať Začiatok diskusie 0 z 0 odpovede júna 2018 Teraz